En häst mindre

2014-11-30 @ 09:58:55
Igår lämnade lilla söta Charlie stallet och åkte till sin nya ägare i Göteborg! 

Utöver det så var vi i ridhuset även igår och visade hästar samt hoppade Bosse lite. 

Kvällen avslutades med lite stallpyssel sen handla å äta pizza och avslutades med godis & pistvakt helt okej lördag ändå ✌️

Kvällsmys en helt vanlig torsdags kväll

2014-11-28 @ 10:46:44
Tisdagen ägnades åt att fixa stallet samt rida varsin häst på morgonen innan vi styrde bilen mot Linköping för advents shopping. Vi fick med oss advents stjärnor,en julgran å lite andra julsaker sen lite andra små saker. 
Var hemma lagom till att fixa stallet på nytt inför natten för sen avsluta kvällen med våran 6km långa kvällspromenads runda!
 

Igår så stod det ridning samt visa häst på schemat + att sammys ägare var här på besök. Vi red varsin häst innan Karin å Lisa kom sen åkte jag till ridhuset med 4 hästar visade 3 för kund och så hade jag med Madonna för att trimma lite. Vi börjar förstå varandra lite nu Madonna och jag. Hoppade ca 50 vm igår på en linje där det skulle vara 5 galoppsprång men jag red på 6 för att känna att hon lyssna och gick hon iväg så gjorde jag halt å rygga. Lite lydnad helt enkel. 
Ebba stannade hemma och red resterande 4 hästar. 

Kvällen ägnades åt vår dagliga 6km runda sen kom några kompisar hit och drack lite kaffe och kollade på pistvakt! 


Idag har vi legat på lat sidan under morgonen och tog en powernap under frukosten efter att vi hade fodrat. Men stallet är mockat och fixa bara börja rida. "Bara" 6 hästar som ska motioneras idag utöver det så kommer vetrinären och ska vacc. Samt fixa lite tänder & så 🐴  
Hästarna hade fredags känslor i skritten å hagarna imorse:


Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0