onsdags hoppning & tappsko

2015-04-29 @ 21:46:07
hoppade Lisa & Malva lite idag inför helgens tävlingar, de skötte sig bra, men jag red överlag dåligt.
Malva har ju det lite jobbigt att hoppa bana i vår paddock då hindrena kommer väldigt fort, ur sväng & man måste svänga direkt efter i landningen & då är hennes problem hennes enorma galopp.
men de hoppade bra & är så himla positiva.
 
nelly lyckdes dock trampa av sig en sko i skogen när vi red, men som tur är så kommer Carina imorgon och slår på den igen.
annars så har det varit rätt lugnt, har varit i åtvid & hämtat staket stolp & grindhandtag, samt handlat mat & nu på kvällen så kom maja hit & färgade mitt hår på nytt.
 
det finns inte så mkt spännande att säga imorgon blir det ridning,förberedelser inför helgens tävling med allt vad det nu innebär (tvättning,putsning & packning) till 6 hästar. imorgon så kommer även min kompis Elin (som äger Lilla madonna) med sin häst Babs & stannar här över helgen (hon ska också tävla). sen imorgon kväll så firar vi Valborg i örsåsa med en hel drös med människor, som uppladdning inför en tävlingshelg!
 
 

Nu går det mot helg

2015-04-29 @ 08:34:29


Tisdagen spenderades först i paddocken för att hoppa lite, innan vi satte oss i bilen för att åka till Sigtuna & hämta hem Vitsippa. Vi hamnade såklart i rusnings trafiken igenom Stockholm, hatar Stockholm. 

Idag så står det mer hoppning på schemat inför helgen med resterande hästar & påbörjande fix inför helgens tävlingar eftersom imorgon kväll så ska vi bort oxå 👍Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0