hoppning GHS

2015-02-27 @ 19:24:40
inkommen från stallet, efter en dag i ridhuset & lite hoppning för egen del med 5 hästar & så hade vi med Maggan, 3år år som travade med ryttare i lina.
 
hästarna har överlag hoppat fint, Malva & jag hade en fight som jag vann (ofc) ger mig inte förens jag vinner :) det blev inte perfekt på slutet men på god väg!
 
båda madonnorna vad med & framförallt stora madonna imponerade en del. bosse var lite för på idag, så han fick inte riktigt till de sprången som jag ville ha, men absolut inget att klaga på.
 
nu sitter vi bänkade framför TVn & tittar på hoppningarna ifrån Göteborg horse show, hade väldigt gärna varit där & sett live, eller allra helst tävlat där såklart men om några år så, då är det min tur igen!
 
morgon dagens planer är väl relativt lugna. några hästar ska ridas, en ponny kmr, Cardenta ska åka till sin nya ägare & på kvällen är det fest för en av mina kompisar som fyller 20.
sen på söndag så är det p&j i Mantorp med 7 hästar & sara ska även hon åka med 3, så två nästan fulla lastbilar rullar från tingetorp!
Geena GHS 2013, där hon var 3.a samt 8.a i juinor klasserna.
även nelly har ju hoppat där två gånger, en gång med mig 2011 & en gång med min syster sara 2012.
fantastisk känsla att rida där inne, något jag ABSOLUT ska göra fler gånger!
 
men inte denna gång, nu ska vi på p&j med hästisarna, det är lite mer på vår nivå för tillfället ;) man ska inte vara ledsen för de, det finns de som har det sämre!
 
 
 

ponnyplutt

2015-02-27 @ 18:55:39
efter önskan om att skriva om ponnyn (Lissanrds Lady gaga)
ponnyplutt eller Lissa är fortfarande kvar hos oss & fortfarande tillsalu ifall det är någon som är intresserad.
sen imorgon så kommer det ytligare en liten ponny hit, även det en d ponny dock några centimeter mindre än Lissa som är 147 i mkh.
 
på söndag är det p&j i Mantorp för alla storhästar (typ) & då ska ponnyn också få följa med & hoppa lite också. det är ju lite kul att ha en ponny i stallet, hon är så himla snäll & enkel i allt!
 
ponnyn med sin ägare Mathilda.
 
så om någon letar en d ponny som är jätte snäll i ALLT & tävlad t.om LA kap. för mer!
så hör av er!
 
 
 
 
 

6 hästar sålda, galoppträning & ombyggnad

2015-02-25 @ 21:04:03
Hänt en del sen sist! 
I måndags besiktigades Ekita & Calle. Ekita åkte direkt till sin nya ägare i Örebro & Calle åkte till sin nya ägare idag i Tranås. Idag så besiktigades Quin & även hon dansade så vackert igenom & åker till sin nya ägare i Linköping på söndag. Sen åker även Cardenta till sin nya ägare i Vadstena på lördag, hon är såld som avelssto efter skada. 

Utöver mina hästar så är även två av Saras sålda. Candy girl åkte idag till sin nya ägare i Söderköping & imorgon bitti så lastar vi Dezibanta på en lastbil som ska köra henne till hennes nya ägare i Irland! 

Snart dags för en ny Hollands resa! Men det finns fortfarande hästar kvar tillsalu på --->http://stallhastkullen.n.nu 

Utöver försäljningarna så har vi ridit (som vanligt) idag har vi cantrat (galopp/konditions tränat) några hästar & ska fortsätta imorgon med varsin. Är inte så många kvar nu som rids. 11 st närmre bestämt & då är det 2 treåringar av de, så 9 st som rids normalt. Men så har vi ju tre hästar utöver "ridhästarna" nämligen Whoppie,brunte & nore så vi har ju ändå 14 hästar att mocka åt ;) 

Imorgon står ridning på schemat & så ska vi tömma sista stallet från halm nämligen lösdriftstallets tre boxar & köra in nytt spån (om det finns något kvar annars får de vänta tills i helgen) 

Mamma har även varit ledig måndag & tisdag så hon har passat på att bygga om i röda stallet & gjort två uppbindnings platser även där! 

Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0