Chill söndag

2015-06-28 @ 21:37:37
Nu är även denna vecka slut & endast 6 dagar kvar tills jag är nere i Falsterbo, underbart!

Men dagen har rullat på, har inte direkt jobbat ihjäl mig idag ;) släppte ut & mockade imorse, ridit en häst, varit hos min hovslagare & hälsat på samt hämtat lite skor & söm, då mamma skulle slå på framskor på C. Sen tog jag mig en liten promenad med Hennessy & Gandalf till ena sommarhagen. Annars så har jag inte gjort något direkt idag ;) 









Imorgon ska jag väl vara lite mer effektiv ;) det kmr kunder, hokus pokus kmr,det ska ridas,mockas osv, sen måste jag till banken en sväng oxå. 
Men nu så --> duscha --> sova 😴

Lördag it is

2015-06-27 @ 21:11:53
Dagen har rullat på med ett gäng kunder, de var fullrulle fram tills efter lunch, sedan har det varit lugnt & skönt med lite ridning & allmänt fix såsom fylla vatten i hagarna osv. 
På förmiddagen så åkte även två hästar till sina nya ägare. Emmelou (6y e:Farmer) flyttade till Jönköping & Faranna (5y e:Up to date) flyttade till Söderköping. 


Sofie & Elanda nu på kvällen☀️ 


Imorgon blir det en ganska lugn dag i stallet såklart, det kommer en kund, hästar ska ridas, stallet ska fixas osv.


Fredags pyssel

2015-06-26 @ 22:59:28
Fredagen är slut, typ iaf, jag ska inte göra mer än sova & titta på private practice idag iaf. 

Dagen har rullat på med mockning, hoppning på luna,kunder,mer ridning osv. sen har vi även satt i de nya öppningsbara fönstrena i det gråstallet, mysig blev det när 4 av hästarna kan stå & titta ut över ridbanan & de andra 4 titta ut över "innergården". Fint blev det iaf! 
Annars så har dagen varit rätt lugn & så har ju vädret varit bra så ännu lite mer + i kanten :) 


Imorgon så är det det "vanliga" ridning,kunder,en häst ska åka,mockning & resterande av alla sysslor i & runt om stallet. 





Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0