ATM

2016-04-27 @ 18:30:09

mamma & jag befinner oss just nu i Falkenberg på en laserkurs för häst. första teoretiska biten är avklarad & det är sååå intressant! imorgon så är det mer teoretiskt & även praktiskt. 

påvägen hit så stannade vi även på charlies & shoppade innan öppning( underbart att vara ensamma i butiken med en butiksbiträde) 

där hemma så har Godea & Ibrahim flyttat idag till sina nya ägare oxå!

tisdag

2016-04-26 @ 23:14:57
en ganska effektiv tisdag är avklarad, dagen till ära så har jag även parkerat undan mina kryckor & haltar nu runt utan stödben, så underbart skönt & känner mig mycket bättre i kroppen! 
har även varit hos kilopraktorn & sjukgymnasten & fått akupunktur i hela ryggen,nacken,axlar & runt bäckenet samt fått "träningsövningar" för att läka musklerna & stärka upp allt igen. det tappas fort efter en hård smäll... 
sen så har jag fått laser samt legat på vår massagemadrass från HHP sverige så nu är musklerna mjuka & fina å redo att läka. 

till hästarna då:
på hästfronten så har Emma,Lovisa & Tea ridit alla hästar idag, Camilla hokus pokus har varit här & jämnt igenom ett gäng hästar, kunder x2, bebis som förövrigt har fått ett namn & ska heta Hästkullens Bravissimo men ska kallas för Nisse till vardags:) han har även idag varit ute & lekt en stund :) på eftermiddagen så drog Tea & jag till Söderköping för att lämna Jennys b kortslastbil samt hämta en häst, nämligen 4.a åriga Cissi (Celtic) 

på kvällen så bjöds det på mat hos Emma tillsammans med Emma,Frida,Linus,Lovisa,Jesper & Arvid sen så har jag packat ihop kläder osv inför laserkursen mamma & jag ska på imorgon i Falkenberg, påväg till Falkenberg så ska vi även stanna på Charlies på morgonen & de är så snälla så dem åker dit en timme innan de öppnar & släpper in oss så vi får shoppa innan öppning, lyx!! bebis nr 2

2016-04-26 @ 09:58:51
inatt strax innan 12 slaget inatt så fick Bambi en liten hingstunge! 
e:Bravour

någon minut gammal 

första stegennamnförslag till denna lilla? Hästkullens innan ;) 
Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0