helt tom

2016-08-30 @ 21:07:48
Känner mig helt tom, chockad & illamående efter dagen.
 
Brunte,min fina lilla 2 åring fick idag avsluta sitt liv efter en olycka i samband med lastning när vi skulle ta in unghingstarna från betet, så himla sorligt
 

no words needed.

2016-08-28 @ 19:59:23
Hemma efter en fantastisk vecka i Grevagården, Champion of the youngsters & jag kan väl säga att hästarna har uppnått till mina förväntningar utan tveksamheter! helt fantastiska har dem varit, är så tacksam!
 
Lisa avslutade denna helg med en bra runda i en ganska tuff 130cm, många kluriga,lustiga vägar, 3 kombination osv. hon hoppade helt fantastiskt genom alla svårigheter men jag klantade till det i trekombinationen, tyvärr! det var långt mellan A & B sen trångt mellan B & C å jag galopperade alldeles fördåligt in så rev både A & C, då jag fick smacka för att räcka fram till B å då blev de för trångt ut till C. A vet jag inte varför hon rev riktigt hörde inte ens att hon var i det men säkerhetsskålorna löstes ut, det krävs inte mycket för att de ska hända på dessa hinder, men aja. jag är super nöjd! målet var att kvala till Elmia Scandinavian Horse Show vilket hon gjorde med marginal, så i höst ska vi vara med & hoppa under premiären i Elmia, Jönköping. Superkul!
bilder från dagens final! min fina häst<3Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0