måndag it is

2016-02-29 @ 19:45:37
dagarna springer iväg & nu lider även måndagen mot sitt slut, eller snart iaf!
precis inkommen från stallet & ska nu ta tag i att betala räkningar, klippa ihop filmer från idag, ladda upp filmer & bilder på hemsidan samt uppdatera lite annonser. 

idag kände jag mig lite vild & vågad så red ut själv på för första gången på både Sippi & Litha, även debut i skogen på Litha! super duktiga var dem båda! utöver det så ridning på ett gäng hästar, löshoppning stod på schemat för 4 hästar samt så har jag idag vinkat av Svennis (From Sweden) som åker hem till sin ägare igen efter att varit här på utbildning/tävling, får se om han kommer tillbaka senare, det får framtiden utvisa,trevlig häst att jobba med iaf!

lite spontant såhär idag så köpte jag två nya hästar oxå, som kommer hem på onsdag. spännande! en 5åring e:Bugatti VDL x Emilion & en 6åring e:Campell VDL x Baloubet du Rouet x Darco. väldigt spännande & roligt! 


mobilbilder på Etna,Vitsippa & Madonna (som solade naken idag i det fina vädret)

6åringen e:Campell VDL5åringen e:Bugatti VDL x Emilion
the weekend

2016-02-28 @ 15:40:35
helgen har gått i ett även denna vecka & just nu så sitter jag i b kortslastbilen påväg till Mariestad för att hämta en häst, på vägen hit så lämnade vi av Morka hos hennes nya ägare, en snabbshopping på Charlies & lunchdejt på Sibylla med Emma, troligtvis så svänger vi förbi Skara ridsport på hemvägen oxå om vi hinner ;) 

stallet mockade vi & fixade imorse & mamma har tagit in hästarna så endast kvällsfodring kvar ikväll när vi kommer hem.

Gårdagen bjöd på kunder, ridning, pizzamys samt utgång på kvällen, mycket trevligt! 
några bilder från igår


fina Litha


en av de nya försäljningshästarna, hör & häpna, en C ponny! 5år & supersöt, Ibrahim heter han iaf!


den andra, Cargo 5år, ca 160cm i mankhöjd, supersöt han med! 

Idag har jag även bokat hotell till mig & Emma till GHS, kommer bli superkul & skönt att komma iväg, vi kommer vara i Göteborg lördag & söndag, gå på ghs, shoppa i Göteborg, gå på dansarnas event & ha det allmänt bra! 
Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0