Tusen gånger hej

2016-01-31 @ 22:18:06
Får väl börja dagens inlägg med att be om ursäkt för min super dåliga uppdatering här. Men nu har jag en ny telefon (ni når mig fortfarande på mitt gamla nr 070-5727298) men jag har inte så många nummer kvar i telefonen. 

Annars då? Jo en del har faktiskt hänt här, H.Cairos (Callie) är såld & åker nästa vecka, La Rox Z (Roxi) körde vi idag till Jönköping för att möta upp en transportör som ska köra henne till Amsterdams flygplats där hon sedan ska flyga vidare till Canada & till hennes nya ägare. 

När vi ändå var i Jönköping så svängde vi såklart förbi Charlies för att hämta upp några kartonger med saker åt ÅRK 
(Psst. Kom till deras tävlingar under året, det kommer vara grymma priser & mkt nyheter)
Samt shopping till oss själva med bl.a. Träns,ridbyxor,strumpor, tyglar & andra nödvändiga saker. 

Lördagen spenderades i stallet, kunder x3, Alexandria åkte till sin nya ägare, Gillbert åkte till sin nya ägare i Norge i fredags, vi har gjort så mkt i helgen att jag inte ens minns allt vi har gjort... 
Men hästarna går bra & allt rullar på. 

Faktiskt så har jag varit "ute" både fredag & lördag med mina kompisar & haft verkligen super kul, är så tacksam över att ha så underbara personer i mitt liv! ❤️
Men nu är det back to reality som gäller, hästarna trimmas för fullt till första tävlingen på söndag samt så anmälde jag till ÅRK pay and jump den 13de oxå med 7 hästar (bl.a. Vitsippa & Valle ska göra debut då) 
Världens bästa Geena, vad jag saknar henne & att tävla på högre nivå
I will be back
tacotisdag

2016-01-26 @ 21:51:27
hej & förlåt för den dåliga uppdateringen här igen, men det har varit fullt upp här!
nyligen hemkommen från obligatoriska, TACOTISDAG, måste bara säga ännu en gång, mina vänner är fantastiska!
 
men iaf! 
igår så sa min mobil upp sig, så just nu har jag mammas gamla telefon, den funkar inte super bra men duger bra, dock så har alla nummer försvunnit, men på fredag så får(läs köper) jag en ny mobil så efter fredag kan ni börja skicka sms med namn om ni nu känner att jag behöver ha era nummer, jag nås på mitt gamla vanliga 070-5727298
 
Till hästarna då,
på den fronten går det bra, hästarna jobbar på & rids för fullt.
idag & imorgon är det hoppdag/ar, idag har 5 hästar hoppats & några trimmats, utöver det så har vetrinären varit här för att besiktiga 3 hästar som snällt travade igenom besiktningen, Lucy (Indiana Drum v/d Vogelzang) åker på fredag till sin nya ägare i Kalmar, Alexandria till Karlskoga & Gillbert till Norge, så lite spridning.
sen så åker även Roxi (La Rox Z) till sin nya ägare i Canada inom en vecka. Sen har även hovslagaren varit här hela dagen, så ett helt gäng hästar har fått nya skor bla. Callie (H.Cairos), Aloha fick en tappsko påslagen & en massa fler.
 
Nu tappades tråden lite här igen.. men hoppningen idag bestod utav en av mina favorit övningar, en tre kombination utav oxrar med galoppbom innan,imellan alla hinder & efter. Svårt att beskriva vilken känsla den ger men hästarna blir fina av det & man får dem att vänta & hoppa väl.
 
utöver det så hade jag två mindre räcken att hoppa på en stor 8 volt, som framhoppning sen är det alltid nyttigt att hoppa, landa i rätt galopp, balans, svänga, lugnt & fint, ja allt sånt viktigt!
 
Hästarna som fick göra detta idag var Svennis,Lisa,Vitsippa,Firenze & Morka.
imorgon så ska Callischa,Valle,Najje,Dulocia, samt "vanlig" ridning/trimning/longering för resterande hästar.
 
men nu väntas det en dusch, sen sova för imorgon är det morgonfodring igen = klockan ringer 05.45
 
lite bilder från idag
 
 Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0