tävling i Lycketorp

2016-07-30 @ 21:57:00
Tävling i Lycketorp stod på dagens schema med Litha,Wyoming,Svennis & Lisa, hästarna har skött sig super!
 
Litha - Gjorde en bra runda om man räknar bort hinder nr 1, man glömmer gärna bort att hon endast har tävlat 4 tävlingar tidigare i sitt liv & detta var en tuff bana för att vara 1m så helt klart godkänt!
 
Wyoming - hade ett nerslag på hinder nr 2 i 1m för att jag var för seg att rätta galoppen i svängen, annars super fin, sen debuterade 110cm på en teknisk bana med nästintill bara relaterade avstånd. han hade två små nerslag för att han inte fick plats men så fin han är!
 
Svennis - Debuterade 120cm & rev de två sista hindrena (nr 10 & 11) en tuff bana med bla. två kombinationer (en av dem räcke-räcke i nerförsbacke) han hoppade som aldrig förr, blev tyvärr lite trött på slutet men så duktig! som pricken över i:et så var hans resultat de bästa bland unghästarna (det säger ju också lite om banan) så han fick rosett då han "vann" avd B
 
Lisa - felfri & 4.a i 120cm, fin men underlaget släppte lite i svängarna & hon gillade inte riktigt underlaget så valde att utgå efter hinder nr 3 i 125 då hon stod imot & det gör hon aldrig annars!
 
men i det stora hela så har hästarna varit fina, tävlingarna har rullat på & det gick fort! hemma hyfsat tidigt så hästarna kunde gå ut i hagen en stund, medans vi packade om & förberedde lastbilen inför avfärd till Holland imorgon bitti kl 03.40
 

Torsdag

2016-07-28 @ 21:09:59
Sommarvärmen håller i sig även om vi fortfarande önskar regn så det börjar växa, det börjar tunna ur på betena nu, unghingstarnas hage behöver byggas ut så de får mer bete, stona flyttade nyss till en enorm hage så de klarar sig nog resten utav sommaren där men ändå vi brukar ha bete som vi inte hinner beta...
 
hästarna sköter sig finfint iaf & laddar upp för kommande tävlingar härnärmst ligger:
Lycketorp på lördag med Svennis som ska debutera 120cm, Litha följer med & hoppar en 1m, Wyoming 1m & 110cm samt Lisa följer med för att hoppa Agnes minnesklass.
 
helgen därpå (v.31') är det fölvisning, v.32 är det meeting i Västervik med uppladdning inför Champion of the youngsters. till Västervik så följer Lisa,Litha,Svennis,Wyoming,Vitsippa & Fendels med, eller det är så jag har planerat men det kan ju ändras ifall någon blir såld osv.
 
sen en helg ledig innan Coty i grevagården v.34!
 
min fina Lisa! vilken stjärna, hoppade igår sina första större språng (ca 140cm) & gör det så enkelt! hon är fantastisk!
Wyoming hoppade även han några språng idag, även han superfin!! känner mig super taggad inför kommande tävlingar med alla dessa fina hästar!
mina fina unghästar! framtiden känns ljus den också!
 

wiiie

2016-07-28 @ 20:12:20
Nellan är dräktig på dygn 45! allt såg super ut på dagens ultraljud så nu ska vi bara vänta i nästan 10 månader på att bebis ska komma!
Nalle skötte sig som vanligt super när han skulle ut & åka med mamsen, så himla gullig! 20/8 så ska vi iväg med bebisarna på fölvisning också, spännande!
 Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0