godnatt torsdag

2016-06-30 @ 23:13:30
Tiden har runnit iväg & nu börjar vi räkna ner timmar tills vi lastar & åker till Falsterbo, närmre bestämt så om 33 timmar så rullar vi söder ut i landet! äntligen!!
 
Av veckan som har gått hitils då:
 
Tisdag- hoppning på schemat, 5 hästar hoppades & var fina, sen på eftermiddagen så var jag med ett gäng kompisar i Linköping för att fixa naglar & ögonfransar innan Falsterbo samt så gick vi ut & åt efter, väldigt trevlig & rolig eftermiddag & kväll!
 
ett urplock med bilder från tisdagens hoppning:
 
Onsdag: plintarna kom & sattes, ridning, intervju med en tidning & avslutade kvällen med att hålls hoppträning i Åtvid.
 
 
Torsdag:
Tävling i Vingåker med Cantura & Svennis.
Cantura felfri & 3.a i 1m, sedan 0+4 i 110cm pgr av ett litet missförstånd i omh, men superfin!
Svennis var överladdad & lite ofokusersd i första men superfin i andra, tyvärr en miss i kombinationen som blev kostsamt men är jättenöjd med han, han utvecklas & blir finare!

Sen så glömmer ni väl inte vår nybildade förening? Föreningen Sportryttarna. igår hämtade jag ut 2 schabrak som kom från brodyren med loggan på supersnygga! de kommer invigas i Falsterbo, sedan så blev det även klart i igår att Bauhaus kommer sponsra med en kombination också vilket är fantastiskt roligt, vi har även ännu fler på G så snart är hinderparken komplett & v.32 så är vi medarrangörer under Västerviks nationella tävlingar (4dagar) där vi kommer använda vår nya hinderpark!
 
imorgon (Fredag) så står det packning,ridning, vetrinär, hovslagare,kunder x2 & alla andra förberedelser på schemat, men är så himla taggad nu!
 
 

happy monday

2016-06-27 @ 23:32:11
måndagen är avklarad & det har varit en bra dag! hästarna har varit fina, vi har haft kunder, de sista plintarna har blivit levererade, hovslagaren har varit här & jag har shoppat två nya hästar (!!) lite spontant såhär på måndagskvällen.. ;)
Lisa nyklippt & fin inför Falsterbo! 5 dagar kvar!
 mannen i mitt liv, tänk snart firar vi 21 år tillsammans <3 min älskade lilla skrutt
 
de nya hästarna, ett 4årigt sto samt ett 8årigt sto! de kommer med transportör inom kort! spännande!
 
planerna för kommande vecka:
Tisdag - hopptisdag, ett gäng hästar ska hoppas på fm sedan ska jag till Linköping för att fixa naglarna samt ögonfransarna inför Falsterbo
Onsdag- kunder, plintarna kommer samt ett reportage
Torsdag - tävling i Vingåker med Svennis & Cantura
Fredag - Förberedelser inför Falsterbo packning,tvättning osv.
Lördag- FALSTERBO!!!
Söndag - FALSTERBO!!!
 
Bilder från midsommarhelgen:
 
 

Midsommar lá Hästkullen

2016-06-26 @ 21:50:13

Nu var det ett tag sedan.. igen! men jag ska försöka bli bättre! vi har iaf haft en trevlig & hektiskt midsommar.
I fredags så red vi samt fixade stallet på förmiddagen sedan på eftermiddagen så åkte vi till min morbrors stuga vid Yxningen för lite midsommar firande men tårta,grillat,lekar osv. trevligt hade vi iaf!

Lördagen ägnades åt stallet,ridning samt fixa i ordning ridhusplanen, 20 lastbilslass grus skulle hem, det skulle grävas bort 1-2dm på hela planen (78x25m) & sedan på med nytt grus samt allt som grävdes bort skulle köras bort & användas som fyll till den blivande parkeringen. så detta höll vi på med långt in på natten samt gjorde klart det sista idag, tidig morgon idag oxå för att hinna innan regnet, vilket vi oxå gjorde!
på kvällen idag så kom även de första plintarna, resterande kommer imorgon, på onsdag så ska plintarna sättas ner i hålen sedan ska hålen fyllas igen!

blogg.se appen har ju uppdaterats så jag förstår ingenting, absolut inte hur jag får in nya bilder iaf... så därför blev det en blid på Sippi som 3åring!


tog mig iaf även tid att klippa Lisa idag på kvällen, så nu är hon nyklippt & fin, redo för Falsterbo, vi har ju passerat en vecka sträcket & nu återstår bara 6 dagar kvar! so exciteded!
Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0