varm tisdag☀️

2016-05-31 @ 20:57:15
en varm tisdag är avklarad, men dumt att klaga, vädret är ju underbart ☀️
idag så har vi satt staket i det fina vädret, ytligare två sommarhagar är klara & så har hingstarna bytt till en ny sommarhage! 

sen så har vi i ena stallet bytt strö till spånpellets, vi ingår nämligen ett sammarbete med Laxå pellets, så idag har 4 hästar bytt från halm till pellets, vi kommer fortfarande ha kvar halm i några boxar dock. 

hästarna har blivit ridna & på kvällen var Hanna här så jag hjälpte henne när hon hoppade sin 4åring som har utvecklats massor sedan sist jag såg den, kul :) 

har även idag postat registreringspapprena på fölungarna så dem är inskickade så jag kan få pass på dem, spännande :) lyckliga bebisar! 

hästarna har ganska nice utsikt från hagen! underbart vackert ligger sommarhagarn med färskt & rinnande vatten,sjöutsikt,stora ytor med massa mat, så bra! Alice & disa är såklart med & sätter staket imorgon så ska även Nelly till seminstationen, hingstvalet föll på hingsten Kannatol jag som absolut inte skulle ha en oprövad hingst... men nu blev det en 3åring,helt nygodkänd. men Kannatol har väldigt spännande stam, tror det kommer bli bra :) 

tävling i Oskarshamn

2016-05-29 @ 22:29:51
Ännu en lång dag lider mot sitt slut, inledde dagen med tävling i Oskarshamn med 6 hästar & avslutade dagen med kunder!
 
Tävlingen då gick bra, hästarna har skött sig super & hoppat snällt!
Desteny (Stina) var 3.a, Cantura 5.a & 6.a, Svennis felfri, Myland 4 fel, Conny var spänd men hoppade flera fina språng & Harry (år) gjorde tävlingsdebut i 1m med ett litet nerslag annars över förväntan, då han aldrig i sitt liv har hoppat en kombination osv. men guldstjärna till hästarna idag!
 
 

Föreningen Sportryttarna

2016-05-28 @ 22:46:21
Föreningen Sportryttarna - vår nystartade tävlingsklubb! 
klubben som är öppen för alla oavsett ålder, gren, vilken nivå du är på. vi kommer satsa på gemenskap,träningar & såklart ge våra tävlingsryttare bra förmåner för att alla ska vara nöjda & glada!


idag så firade vi in vår nya klubb med en grillkväll & såklart tårta till efterrätt!Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0