Packning & förberedelser

2016-11-30 @ 21:39:01
Imorgon bitti så rullar vi mot Södertälje med 4 hästar, det blev lite ändringar idag så Lilla Grå kommer också att följa med i helgen, spännande & se vad hon tycker om en lite "större" tävling.
Så jag åker med Lilla Frå,Zockan & Lisa samt så åker frida med Dulocia. b kortslastbilen samt en hästslap eftersom vi inte får köra stora lastbilen = det är trångt med all packning till 4 hästar i lastbilens lilla utrymme ;)
Nellan i Södertälje 2012
 
Inledde dagen med att åka lite akut till kliniken med ena utav Fridas hästar, men det gick bra som tur var! utöver det så har jag ridit (såklart) packat, tvättat hästar, förberett inför morgondagens avfärd & för hästarna som ska vara kvar hemma.
Vi är nu laddade & redo, klockan ställs på 04.45, pigga & glada :)
Lilla grå idag, pigg & fräsch!
 

Tisdag i is

2016-11-29 @ 21:15:46
Sakta men säkert så börjar stallet tömmas igen, & vi är snart redo att fylla upp det igen, för sista gången detta år. 13 hollandsresor detta år!
 
Idag så röntgades Conchita & är nu såld till Danmark, så på söndags så kommer vi at leverera henne till sina nya ägare påvägen till Holland!
 
Annars så har dagen bestått utav stallfix, ridning & så har jag påbörjat packningen inför torsdagens avfärd till Södertälje. idag så har jag varit själv i stallet då Matilda har varit ledig men det gick ganska snabbt & smidigt ändå.
Nu på kvällen så har det varit lite kalas då en av mina kusiner fyllde år idag, så vi har tjockat oss med tårta & annat gott, nu står lite hemside uppdatering på schemat innan det är dags att sova.
 
Imorgon så är det ridning, packning, tvättning utav Lisa & Zockan, förbereda lastbilen med el, sängkläder osv allt vad som nu måste med.
Saknar denna stjärna! Wyoming Z

Måndag!

2016-11-28 @ 19:13:03
Veckan är igång!
Lisa & Zockan blev idag klippta så nu är de fina inför helgens tävling i Södertälje, årets sista meeting. Lisa små skuttade några språng inför helgen, max 80cm dock men hon kändes fin, Zockan ska skutta samma sak imorgon några gånger bara så han är redo.
 
Annars så har dagen bestått utav ridning,kunder, hovslagaren har varit här & fixat fötterna på alla unghästar & avelsston så nu är de fina om fötterna.
finaste lilla Nalle<3
På torsdag så åker vi till Södertälje med Zockan & Lisa.
Zockan hoppar 110,120 & 120, Lisa hoppar 120,130 & 135cm
Sen på söndag så styr vi lastbilen söderut med destination Holland, för sista gången under 2016.
 Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0