träning för Alexander Zetterman

2016-10-31 @ 21:20:06
Måndagen är avklarad & ägnades åt hästarna såklart! Inledde dagen med en uteritt på Evitas tillsammans med Frida, hon skötte sig super även att de var hennes första gång ute i skogen på riktigt. traskade snällt över broar, förbi kohagar & andra läskiga saker som finns utmed vägarna. stor stjärna till henne!
 
Zockan & Ragge trimmades, Feldorado,Jullan & Everwood longerades i pessoaselen samt så har hovslagaren varit här & skott några hästar också.
 
på eftermiddagen/kvällen så var det hoppträning för Alexander Zetterman som gällde med Giniki. hon skötte sig bra men var lite laddad, nyklippt (klippte henne igår kväll) & på hugget, men hoppade fin som vanligt. imorgon så väntas banhoppningsträning för Alex också, även denna gång så får Giniki följa med!
 
Giniki aka Lilla grå
 

tävlingsbilder 2009-2016

2016-10-31 @ 05:09:00
ovisade tävlingsbilder blandat 2009-2016
hästarna är Quite Nice,Geena Davis,Seraton HB & Cureina
enjoy!
 
Grevagården 2013 med geena & nellan, handen i gips efter ett tappert försök att klippa huvudet på nelly...
 
 

Elmia scandinavian horse show 2016

2016-10-30 @ 22:31:42
Hemma & har landat i soffan efter årets upplaga utav Elmia Scandinavian Horse Show.
Vilken fantastisk tävling, super rolig & ser redan ifram emot nästa år!
 
Hästarna har hoppat super som vanligt, Lisa inledde med en bra runda i 125cm tyvärr ett väldigt lätt nerslag på näst sista hindret, egentligen utan någon direkt anledning men hon hoppade super bara lite oflyt.
 
sen i kval 2 så var hon super även där, felfri, en 130cm A0/A0 med totalfel
dubbelnolla & snabbast i omh men drog på mig ett tidsfel i grunden, så med 15 hundradelar missade jag finalen... är så himla glad över Lisa men irriterad över mitt tidsfel, jag rider nämligen nästintill aldrig med tidsfel. men somsakt super nöjd!
 
 
Litha har även hon skött sig super, inledde med en felfri runda i 1m & i final, tyvärr så blev det ett missförstånd i finalen till hinder 2, jag ville att hon skulle hoppa av men hon tog ett till = ett nerslag, hade henne dåligt framme för skänkeln i början utav banan, klantigt utav mig att inte ha henne bättre framme redan till hinder nr 1, men men vi alla gör dåliga rundor, ingen är perfekt.
att hoppa runt i Elmia med 0-4 är helt okej ändå med tanke på hur lite hon har tävlat ändå!
 
hon fick även superfina lovord & omdömen utav Henrik von Eckermann & Jens Fredriksson, väldigt roligt!
 Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0