NHS dag 1

2017-08-31 @ 21:27:40
Började med att det har åskat & regnat som bara den i natt & är fruktansvärt åsk rädd så har spenderat stor del utav natten vid fönstret för att hålla koll på stallet så inte blixten slår ner å stallet brinner. mardrömmen liksom!!
men stallet överlevde natten & även jag men var trött & sur när klockan ringde strax innan 5 imorse & regnet öste fortfarande ner.
 
väl i Norrköping så låg halva anläggningen under vatten typ, kegga & stora vattenpölar samt ihållande regn = underbart, not att hoppa i.
men Piccolo inledde felfritt i 120cm, Litha ett nerslag efter en grov ryttarmiss lika så Lisa men Evelyn avrundade med att vara snabb, felfri & 2.a i 1.30cm så får väl ändå vara nöjd med dagen!
 
 
Imorgon så hoppar Litha 120cm, Evelyn & Lisa 140cm!
 

Lång onsdag

2017-08-30 @ 22:01:06

En lång onsdag på turné med våra 4 treåringar, alla skötte sig super & var snälla att ha med sig. Så nu håller vi tummarna att juryn gillade dem oxå!  Lastbilarna är nu packade & förbereda för imorgon så rullar vi mot Norrköping & NHS dag 1

Tidig morgon, klockan ringer 04.30
Så högtid att ta kväll nu 🙈


Happy Monday

2017-08-28 @ 21:01:00
En lyckad måndag är nu avslutad, har spenderat halva dagen på kliniken först för att besiktiga Happy Go Lucky på mälaren i Linköping & han travade fint igenom besiktningen & har nu åkt till sin nya ägare!
sedan direkt vidare till kliniken i Mantorp för att möta upp Maria med Bobbo som skulle mätas. även det gick bra & han blev c ponny som förväntat!
 
vidare hem igen för att rida , fixa stallet, kvällsfodra & avslutade de hela med en kvällspromenad tillsammans med vovvarna! Slut som artist efter en bättre måndag! hoppas att flytet håller i sig resten utav veckan också!
Avslutar de hela med en bild på bästis nellan fån fölvisningen för snart 2 veckor sedan!
 Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0