Tävlingsfri helg

Veckan har rullat på & har haft fullt upp med stallet, kunder samt såklart så har jag följt EM sändningarna ifrån Göteborg (vilket jag fortfarande gör såklart)
Helgen har varit lugn med väldigt lite häst inblandat. i lördag så handlade det om andra hästkrafter vi var nämligen på rallytävlingen Gruvrundan som kördes här i Åtvidaberg. vi är ju från början en rallyfamilj då både mamma,pappa,farmor,farfar & min morbror har kört rally på högre nivå samt så har jag själv kartläsarlicens.
en liten bild från min rallykarriär ;) med pappa bakom ratten, Kungsängssprinten i Norrköping om jag inte minns fel är denna bild ifrån.
Åter till häst då så besiktigades Sekton i onsdags & åkte till sin nya ägare, Fibanta har tyvärr oturligt skadad hoven i hagen så var på kliniken i torsdag & fick gips. det kommer läka förhoppningsvis fort, ingen fraktur eller så men en bit utav hoven har lossnat.
 
Annars så har det inte hänt så mycket förändringar här i stallet.
 
Kommande vecka då?
jo den kommer bli hektiskt..
imorgon måndag så ska jag med Maria & mäta Bobbo (en ponny som jag har importerat & står uppstallad hemma)
Onsdag iväg till Örebro
Torsdag,fredag & söndag Norrköping Horse show & på lördag Falerumsdagen här hemma. fullt upp med andra ord. men en spännande vecka på många sätt!
Evelyn från hennes 1.35cm debut i våras


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0