Morgon hoppning

2017-06-30 @ 13:59:46
Innan avfärd till Kumla så stod det morgonhoppning på schemat för 4 hästar, Happy (Happy Go Lucky), Sophie (F Sophie) Highness & Piccolo (Ciao Piccolo BS) alla skötte sig super & filmerna finns uppe på hemsidan ifall någon är nyfiken :)
Happy (2012 by Campbell VDL)
 
Highness (2012 by Tinka´s Boy)
 
Piccolo (2008 by Canturano)
 
Sophie (född:2010 by Saffier)
 
Nu är vi på plats i Kumla för lite tävling i tredagar, har för ovanlighetens skull bara Lisa med mig, idag hoppar hon en 1.30.
 
Där hemma rullar livet på, idag så var veterinären hemma & besiktigade Maggan samt vacc. några hästar. M travade fint igenom besiktningen & är nu redo att flytta till sin nya ägare!
 fina maggan
 
 

Hästkullen 2.0

2017-06-28 @ 23:53:23
Att leva livet till max, ta ut så mycket som möjligt från varje dag & varje vecka det är de vi håller på med just nu, för vilka hektiska veckor det är!
 
sedan jag uppdaterade här senast för drygt en vecka sedan så har livet rullat på med midsommar firande, hollands resa (en massa nya hästar) ridning, sålda hästar osv.
 
och imorgon så åker vi till Kumla för tävling tills på söndag men innan dess så ska jag hoppa 5 hästar på morgonen, åka till skomakaren, posta paket, hämta paket, tvätta, packa klart & lite av varje.
Nya 3åriga Corton Lad e: Cornet Obolensky
Nästa vecka är det äntligen dags för Falsterbo Horse Show, 10 dagar med häst,fest,tävling & shopping alla de saker jag gillar bäst samlat på ett ställe! underbart!
Vi åker ner på fredag 7/7 sedan hoppar Lisa kvalen på lördag & söndag, Litha hoppar kvalen måndag & tisdag
sedan hoppas vi självklart på final!
 
men nu är det sovdags, har varit uppe i mer än 24 timmar just nu så ögonen går typ i kors.. lång dag imorgon också sedan blir nog helgen rätt lugn!
Highness HBC född:2012 by Tinkas Boy
 Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0