Torsdag

2017-03-30 @ 22:48:06
Torsdagen regnade bort men vi har iaf fått klart första "sommar"hagen samt gjort i ordning en lösdrift åt pojkgänget som har fått flytta ut till Börsebo nu. för att de ska kunna växa här hemma.
 
annars så har det ägnats åt ridning, stallfix, lite utrensning & städning i sadelkammaren & dagen avslutades med kunder x2. Inte så mycket spännande har hänt med andra ord.
 
Imorgon så står det kunder på schemat, ridning samt så måste jag till Västervik till revisorn en snabbis & efter det så ska jag till en kompis som har fyllt år i veckan. utöver det så är det även lite tävlingsförberedelser för på lördag så är det tävling i Mantorp med 3 hästar, likaså på söndag.
 
 
Vill ha lite värme, trött på allt regn nu!!

ny vecka igen

2017-03-29 @ 22:26:05
Ny vecka är redan påbörjad, tisdagen lider mot sitt slut & halva veckan har snart runnit förbi.. & inte ett skit känns det som att jag har hunnit med.
 
Idag var det Jonas träning igen, denna gång fick Fjant (Falantjo) vara med & träna, jobbig tyckte han att det var men otroligt nyttigt & givande.  annars så rullar de på, hästarna joggas mest denna vecka eftersom det är tävling till helgen igen. stallet börjar tömmas ur också. snart dags för en ny hollandsresa!
 
Till helgen så är det två dagars tävling som gäller igen. på lördag så ska Zockan,Evelyn & Lisa åka & hoppa 1.20-1.30cm sedan på söndag så ska Falantjo & Litha hoppa 1.10 samt så är det dags för första omgången utav div l laget.
spännande! roligt när säsongen är helt igång & hästarna känns fina!
två fina bilder från årets första tävling i Eken 2017
Om det är någon där ute som har fotat på tävlingar så får ni gärna kontakta mig antingen här, på Facebook eller stallhastkullen@hotmail.com
 
 Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0