Falsterbopapper på vift

2017-05-30 @ 23:45:18
What a day!
Var iväg på morgonen/fm på mitt lilla uppdrag, som var lyckat men det kommer nog inte bli mycket mer med det så vi avvaktar om det.
 
Väl hemma igen så stod det ridning på schemat för ett gäng hästar & avslutade kvällen att hoppa Zaffier tillsammans med Anna, roligt roligt.
 
Måste ju nästan förklara rubriken också samt vad jag har sysslat med under eftermiddagen förutom att rida. Det är nämligen så att förra söndagen efter första NHS helgen när Litha var färdigkvalad till Falsterbo så la jag hennes papper i ett kuvert hemma hos mamma, skrev dit adressen men det fanns inga frimärken så jag la det på bänken tillsammans med ett kuvert till pappas chef. någon dag under den veckan så bestämde sig mamma att mejla fakturan som låg i det andra kuvertet så pappa slängde kuvertet & råkade få med mitt kvalpapper också.. de slängdes i papperssamlingen hemma. sedan idag så skulle jag posta Lisa & lithas kvalpapper å började då leta som en galning såklart, utan papper inget Falsterbo.. ringde pappa & han hade inte sett det, sedan ringde han tillbaka & sa att han kanske råkade få med mitt papper när han kastade sitt, problemet var att i förrgår, söndags så tömde han vår papperssamling på återvinningen. Så Matilda & jag åkte ner dit efter mycket om & men så fick vi upp luckan på continern tillräckligt för att jag kunde åla mig ner i den & sedan leta där i, efter ett tags letande så tro eller ej hittade jag mitt papper & kunde åla mig ut igen.
Helt sjukt, men ett gott skratt förlänger livet & vi har skrattat åt detta nu när pappret är återfunnet!
lycklig i en continer med mitt Falsterbo papper i handen...
Nu har jag personligen varit på posten & köpt frimärken samt postat mina papper så nu är det avklarat iaf! så förhoppningsvis slipper jag krypa runt i en continer på återvinningen igen, haha
Det är i Falerum det händer.
 
 
Imorgon då så står det ridning på schemat på fm sedan vid lunch så ska jag åka på lite kvällstävling i Aneby med 4-5 hästar.
så GODNATT!

Over and out

2017-05-30 @ 00:00:03
klockan närmar sig midnatt & min dag börjar också lida mot sitt slut. har lite småfix på hemsidan, lite annonsera & filmer att fixa först samt så är det fölvak som gäller inatt så de blir inte mycket med sömn.
 
Dagen har iaf gått i ett, i förmiddags så var jag i Mantorp & besiktigade Enzo som fint sprang igenom UA  & är redo att flytta till sin nya ägare, även Iducus besiktigades & har åkt till sin nya ägare.
eftermiddagen spenderades i ridhuset hoppning utav 4 hästar samt lite ridning stod på schemat.
kvällen avlutades med träning för ponny tjejorna samt för Frida under kvällen. en lång dag med andra ord & morgondagen blir troligen lika lång.
Chanelle P Z 5år
Hugo 5år
Divina Callas 9år
 
Hans Minka 5år
Har av olika anledningar väldigt många hästar i stallet så fullt upp om dagarna & många nya namn kommer dyka upp.
 
Imorgon ska jag iväg på lite äventyr under morgonen/fm, inget jag tänker dela med mig utav men lite spännande ändå, sedan är det ridning som gäller & ska hoppa Zaffier, & Untochable på kvällen.
 
men nu ska jag återigen sätta fart med hemsida,filmer & allt annat som hör till natt jobbet.
 

8 dagars tävling avklarat

2017-05-28 @ 23:46:00
8 dagars tävling & två helger i Norrköping, Norrköping Horse Show är nu avklarat. Kan inte vara mer än nöjd över mina fantastiska hästar!
 
Resultatmässigt denna helg:
Torsdag- Evelyn vinst i 1.30cm med över 100 starter,& Lisa felfri i 1.35 första kvalet 7åringar!
 
Fredag - Evelyn 2 ner i 1.40cm men hoppade superduper! hennes andre 1.40 dessutom på elit tävling & en maffig sådan. Fibanta ett nerslag i 130cm
 
 
Lördag - Fibanta 1 nerslag i 130cm men fin, koncentrerade sig mest på b hindret i kombinationen så hoppade lite lågt på A. Lisa felfri & placerad i 1.40cm, klar till Falsterbo 7års!
 
Söndag - Fibanta felfri i 1.30cm, Evelyn dubbelt felfri i 7 star spring tour delfinalen 1.30cm & 4.a efter en snabb omh i ett tufft startfält! så glad över hennes utveckling!!!
Lisa hoppade super i sin 140cm final, de största hon har gjort. hon hoppade super men tappade höjd på tvåan tyvärr & rev, tror både hon & jag blev paffa över det så red dåligt på trean vilket resulterade ett nerslag. sedan skärpte vi till oss & hoppade alla svårigheter felfritt. min finafina 7åring! så stolt över henne!

Nu två dagars tävlingsledigt sedan så är på onsdag kvällstävling i Aneby för Untochable, Hans Minka, Maggan & Ilandas del, sedan fredag-Lördag är det treårs test & på söndag så är det tävling i Vreta för några hästar sedan tisdagen därpå är det tävling i Brokind också! fullfart med andra ord
 Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0