On the road

2017-10-31 @ 17:12:23

ATM så rullar vi igenom Tyskland i lastbilen påväg till Holland för att hämta hem ett gäng nya hästar. Det blir en snabbvända denna gång då mamma ska jobba på torsdag, så snabba bud här. 


Igår så var det iaf träningsdags igen för Magnus Österlund som kommer till oss varannan vecka numera. Denna gång så var det Piccolo & Evelyn som fick hoppa samt så tränade jag Fanny (numera Fendi) åt hennes nya ägare då hon var sjuk. 

Hästarna skötte sig bra, största guldstjärnan denna kväll får evelyn 🌟 

i Elmia så fick vi även denna fina plancsh att sätta på sargen i ridhuset från Ydregrinden, samt ett till hinder 🙏🏼 fick även en plansch utav Laxå pellets som oxå är uppsatt men telefonen dog innan jag hann ta bild på den såklart.. 


Suddig skärmdump på Piccolo från gårdagensträning


Resten utav veckan då? Jo på torsdag så är jag hemma igen & då är det åter till arbete med ridning osv. På söndag så är det tävlingsdags igen i Linköping en snabbis Lisa,Evelyn & Piccolo ska få hoppa varsin liten klass & rasta sig lite. Inte många tävlingar kvar nu. Närmre bestämt 4st 
V.44 Linköping 
V.45 Åtvid 
V.47 Strömsholm
V.49 Södertälje 

Sedan är det vintervila som gäller & nyuppladdning inför 2018


Elmia scandinavian horse show 2017

2017-10-29 @ 19:08:08

Godkväll hemma ifrån soffan. 

Elmia är över för detta år & är väl inte super nöjd, är väldigt nöjd över hästarna men inte över min egna ridning. 
Lisa hade ett nerslag i både 1.35 & 1.40cm
Litha hade ett nerslag i både 1.20 & 1.25cm 
Kort & gott så har jag ridit 4 rundor med ett nerslag i varje som är väldigt surt & nerslagen kom pgr utav dålig ridning (iaf lithas) Lisas var lite otur/oflyt tråkiga rull-bommar 
Men bara att bita ihop & komma igen!

Jerry (Jericho W) såldes igår kväll på SSHS auktion, han såldes till Grevlundagården (Lisen & Peder) samt en tjej som bor i Mallorca 

Så kul att han får de bra iaf & kommer matchas vidare!

Förutom regn & blåst så har det ändå varit en bra vecka i Elmia, inga toppresultat men hem & träna för att bli bättre. - 4 tävlingar kvar i år!


I shopping väg så blev inte min hög så stor, två par ridstövlar (ett par fodrade & ett par vanliga läder) samt ett hackamore. 


Elmia peppen

2017-10-23 @ 08:47:38

Long time,no see😴 


Har under en vecka nu varit sjuk,förskyld,halsfluss,feber osv, fortfarande ek frisk😩. Ska idag till vårdcentralen så jag överlever en vecka i Elmia, för imorgon så åker vi😍

Lisa & Litha följer med & hoppar 5års resp. 7års klasserna samt så ska ju såklart Jerry med SSHS auktionen. Sen så ska även Sara hoppa Hopeful Hallelujah i 5års klassen, så 4 hästar rullar från Hästkullen. 

Högtid att ta tag i lite packning & fix så vi kommer iväg i någorlunda tid imorgon. Har även ett gäng hästar att rida.

Lisa, Elmia förra året
Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0