Sigge - 5månader idag!

2018-08-23 @ 08:36:15
Idag är det 5månader sedan lilla Sigge föddes, för er som inte minns han så läs här nedan:
(null)

(null)

(null)

(null)

Vad gör Sigge idag då? Jo han går kvar i sin hage med Nore, vi matar han fortfarande med välling en gång om dagen annars så äter han hö & gräs. Han håller på & lära sig att gå i grimma & älskar att bli kliad under hakan.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Åt rätt håll

2018-08-23 @ 08:29:30
Det går åt rätt håll! Igår så fick vi beskeden utav veterinären att fortsätter detta i samma riktning & ingen mer häst insjuknar så får vi öppna anläggningen 30/8 vilket känns fantastiskt! Dock beslutade vi på vårt egna möte att vi håller stallet stängt 10 dagar till utav säkerhetsskäl för att veta att vi har helt ryggen fri när vi öppnar. Så vi öppnar igen den 10/9 om inget skulle komma emellan🤩😁 ingen är gladare än vi/jag! 
Förhoppningsvis så kan de ta slut med skitsnack,falska rykten & sura miner, men de är nog bara önsketänkande tyvärr
(null)


Men vi är inte bittra för det, nya tävlingar inplanerade, nya spännande saker på g & nu känns det som vi är på gång ingen, på riktigt denna gång. Rykten,skitsnack & hat kommer ju utav avundsjuka, right? 

(null)
Fina penny! För hennes del väntar operation utav en lösbenbit i en bakkota på måndag sedan vila & rehab. När hon är okej igen så ska hon ridas samt hoppas in i höst & förberedas inför 4års klasserna 2019

En liten tävlingsplan för höstterminen:
V.35 Norrköping horse show fredag & söndag, 
V.35 Märsta lördag
V.37 Hudiksvall fre-sön
V.38 Helsingborg fredag
V.38 Sundbyholm söndag
V.39 Gävle fre-sön
V.43 Skogslotten
V.44 Linköping
V.45 Helsingborg 
V.47 Strömsholm
V.49 Södertälje 

Så ser planen ut just nu, men det kan ju såklart komma ändringar. Men är pepp på hösten nu, mer pepp än vad jag har varit på väldigt länge!
(null)

(null)

(null)
Lisa efter en seger i 140cm i Västervik för ett par veckor sedan 

Ny vecka, nya möjligheter

2018-08-20 @ 14:35:48
Ny vecka, sista veckan mina hästar är i karantän dessutom såvida ingen skulle bli sjuk nu men de borde inte hända eftersom insjukningstiden är mellan 3-10 dagar & det har gått iaf 2 veckor nu. Satte nämligen mina egna hästar samt försäljningshästarna i separat karantän efter samråd med veterinär ifall kvarkan skulle bli långdragen så jag ändå kunde tävla samt sälja under tiden & ej bli helt låst. Fördelen med att vi har tre gårdar gör ju karantän möjligheterna betydligt större 🙏🏼

Så om allt går som det ska så är det tävlingsdags nästa helg(.35)! Fredag & söndag i Norrköping, Norrköping horse show samt lördag i Märsta. Härligt 
Håller tummar & tår att vi snart är back on track. Inga nya sjuka hästar iaf så vi betar av karantänstiden nu! Förhoppningsvis vänder turen för oss snart! 
(null)
Vädret säger att vi nu börjar närma oss höst & regntäckena har plockats fram. 

Imorgon så är de selektering inför auktion med treåringar. Håller tummarna att de sköter sig & går bra man vet ju aldrig med bebis hästar! De hästarna har aldrig varit i Åtvid eller kontakt med några utav våra hästar så de är ej i någon karantän vilket var skönt så de inte missade selekteringen! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0