Snökaos

2018-02-28 @ 10:14:37
30cm nysnö igår & 25cm nysnö under natten sedan -13 grader på det oxå
Jo men sverige är underbart!! 
(null)

(null)

(null)
Hade jag fått sitta inne hela dagarna i värmen så är det fint att titta ut men det är ingen hit att rida i ett plåt ridhus i denna kyla heller men man ska inte klaga för de finns dem som har det värre🙈 

Men spontant är bäst eller vad är det man säger? Så just nu är vi påväg till Holland för att hämta nya hästar, det blev lite spontant & snabbt bestämt men nu är vi påväg iaf. Dock så är Öresundsbron avstängd just nu men vi hoppas att den hinner öppna innan vi är där nere. 

Wish us luck😉

Måndag igen!

2018-02-26 @ 20:55:14
Helgen susade förbi & vi hade en fantastisk helg i Göteborg med massa skratt,roliga människor, sena nätter, fina hästar, god mat & såklart shopping! 

Åker på semester men kommer hem tröttare än vad man var när vi åkte då har man semestrat rätt, haha! 

Nej men en super helg helt enkelt & längtar redan tills nästa år!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Ny vecka igen & på söndag så väntas det tävling med mina små ponnyer i Heda. 
Annars så har veckan startat lite lugnt med ridning, lite flyttning utav unghästarna samt så har jag hämtat hem Fendels från lösdriftet då hon ska få fixa till hovarna imorgon så hon får sova här hemma inatt, Corinthia & Penny har varit hemma typ en vecka på lite boot camp men har nu åkt tillbaka till lösdriften ett litet tag. 
(null)
Litha i sin nya grimma🌟


Ännu en vecka

2018-02-22 @ 22:53:48
Snart har ännu en vecka gått, den har varit lite spännande å innehållit bärgning utav lastbilssläp, bärgning utav bil, Löshoppning utav unghästarna, nasse har tagit sociala medier med storm & ja lite utav varje! 
(null)

(null)
Måndagsnatten spenderades ute i skogen för att bärga pappas lastbilssläp som hade halkat i diket å vält- fulllastat, det var ju inte gjort i en handvändning direkt.. 

(null)
Nasse, Hästkullens TopNotch
(null)
Corinthia Bridge 2år

Unghästarna har blivit löshoppade & nasses video har spridits som en löpeld på sociala medier
För er som har missat så finns en länk här: https://www.hippson.se/hippson-tv/hjalp-de-kanske-bits.htm

Men iaf så fick corinthia, penny, nisse, nalle, nasse & Ivoret löshoppa & alla var duktiga! Filmer finns på hemsidan! Http://Stallhastkullen.n.nu 

(null)
Dazzling Mind "Manny"

Har även hoppat senaste hästen som anlände till stallet nämligen Manny! Film på det finns oxå på hemsidan! Lägg även märke till min nya sadel som ligger på mannys rygg. I måndags så kom nämligen min nya Bruno sadel😍 till den så har jag ju såklart shoppat ett par guldiga freejump - it all about the small things 💁🏼‍♀️

Även hoppat Annas häst Zaffier i veckan som skötte sig bra!
(null)
Zaffier

En liten catch up helt enkelt! Imorgon förmiddag så styr jag & matilda bilen mot Göteborg & GHS i dagarna 3 vilket ska bli fantastiskt! Så hörs & syns!
(null)
Det är ju ändå lite av ett winter wonderland ute 😍Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0