Life

2018-06-29 @ 23:59:32
Har varit två röriga veckor men livet rullar på här hemma, inget utrymme att tänka eller fundera på vad som har hänt utan bara att köra på. 

Lite glada nyheter iaf så var jag på seminstationen idag & både Nelly samt Fendels är dräktiga på 17 dygn så håller tummarna att de håller i sig så det blir bebisar nästa år! 

Imorgon så är det även tävlingsdags med 4 hästar hos Nyckelryttarna, lite bebistävling. 

Idag så har även alla unghästar (stona + Nore) fått snygga hovar, nästa vecka är de även hingstarnas tur. Guldstjärna till dem! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Fredagen den 15 juni 2018

2018-06-19 @ 23:44:10
Det har nu gått 4 dagar sedan branden som har skakat om våra liv. Just nu känner jag ingenting, de är fortfarande helt overkligt & kan inte fatta att allt är borta, spelar ingen roll att jag skriver det,pratar om det eller tillomed ser det, känns fortfarande som att fredagen den 15 juni 2018 inte existerade. Men tyvärr är detta ingen mardröm & snart kommer verkligheten ikapp. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva eller säga, skulle inte önska min värsta fiende detta & jag hade aldrig i mitt liv kunna föreställa detta! 

Som tur var så kom inga hästar,människor eller djur till skada utan "bara" byggnader & materiella saker. Men även så försvann vårt "livsverk" där jag har spenderat så många timmar om dagen nästan varje dag de senaste 18 åren & nu är allt borta. Det känns hemskt & så orättvist. 

Motivationen är på klar minus nu & det känns som rent psykiskt ligger jag (& resten utav familjen) på botten nu, så de borde inte kunna bli mycket sämre nu hoppas jag. 
Godmorgon

2018-06-14 @ 07:16:03
Godmorgon torsdag! Ännu en fullspäckad dag på schemat & ska börja med att släppa it lite hästar. Har varit fullt upp som vanligt här hemma. Om någon har missat så har vi ju nu flyttat, eller ja vi har lite småsaker kvar i Falerum men vi bor numera i Åtvidaberg & likaså hästarna. ATM så bygger vi även ett till stall med 16 boxar samt så är det en heldel mer saker som ska byggas & fixas under sommaren. 

På tävlingsfronten är det pgr utav detta lite halv lugnt. Nästa tävling är inplanerad i vikbolandet en kvällstävling tisdag v.26 sedan då är det Kinda v.29, Linköping horses show & Västervik v.30, Linköping v.31 & Västervik v.32 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Lisa i Strömsholm förra helgen
(null)
Evelyn & piccolo
(null)
Fendels
(null)
Valentina, iväg till Kalmar igår för mätning & blev 1.40cm & c ponny 🌟
(null)
Alice ❤️Elin Andersson
Stall Hästkullen
0705-727298
stallhastkullen@hotmail.com

Stall Hästkullen FB
Stall Hästkullen IG
Elin Andersson IG

Design av: Johanna Grant
johannagrant.com
RSS 2.0